Yoghurtkake a la Charlotte Russe



Yoghurtkake a la Charlotte Russe oppskrift.
Fotograf: Melk.no
En nyskapende og morsom kake som ser flott ut på kakebordet.

Oppskriften inneholder 187 Kalorier, 23 g Karbo, 4 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Yoghurtkake a la Charlotte Russe er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere: 10524 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Rullekake:

4stkegg
125grsukker
125grhvetemel
0,5tsbakepulver

Fyll:

Ca 7sssyltetøy

Strø på papiret:

Ca 1,5sssukker

Fromasj:

5dlfruktyoghurt
3dlkremfløte
1pakkegelépulver
2,5dlvann




Kalorier og næringsinnhold i Yoghurtkake a la Charlotte Russe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier186.673 115.54519.26Kcal
Protein4.3772.9412.16gram
Karbohydrat22.93382.7063.78gram
Kostfiber0.355.840.97gram
Fett8.53142.3723.73gram
Mettet fett4.8681.1113.52gram
Salt0.142.270.38gram
Pris på oppskriftenKr 3.25Kr 54.24Kr 9.04.-
Hele oppskriften veier1 669 totalt1 669 pr porsj278 pr stk gram
Energiprosent fra karbo49,13 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker

Langpanne, 25 x 35 cm
I stekeovnen: 200 grader C, 10 - 12 minutter

Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og vend det forsiktig inn i røra. Hell den i bakepapirkledd langpanne og stek kaken.
Legg matpapir på benken og dryss på sukker, slik at det er klart til å hvelve kaken på. Vær rask, trekk bakepapiret av kaken og smør romtemperert syltetøy jevnt over kaken. Rull kaken sammen fra langsiden til en fast rull. Avkjøl kaken. Visp kremfløten og bland i yoghurten. Velg den du liker best. Løs geléen opp i kokende vann. Avkjøl litt og rør den i yoghurtblandingen.

Skjær rullekaken i skiver og dekk en rund kakeform i bunnen og opp langs sidene med ruladeskiver. Hell i fromasjen og la kaken stå kaldt til fromasen er stiv. Ta den ut av formen og sett kaken på fat.

Pynt den gjerne med frukt som passer til yoghurtsmaken.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 2118968598)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-29
Oppdatert dato:2002-05-29


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Yoghurtkake a la Charlotte Russe.Yoghurtkake a la Charlotte Russe.
Denne retten har 186,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Russekake.Russekake.
Denne retten har 159,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.