Fotograf:
Melk.no
En nyskapende og morsom kake som ser flott ut på kakebordet. Oppskriften inneholder
187 Kalorier,
23 g Karbo,
4 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Yoghurtkake a la Charlotte Russe er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
10524 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Yoghurtkake a la Charlotte Russe med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 186.67 | 3 115.54 | 519.26 | Kcal |
Protein | 4.37 | 72.94 | 12.16 | gram |
Karbohydrat | 22.93 | 382.70 | 63.78 | gram |
Kostfiber | 0.35 | 5.84 | 0.97 | gram |
Fett | 8.53 | 142.37 | 23.73 | gram |
Mettet fett | 4.86 | 81.11 | 13.52 | gram |
Salt | 0.14 | 2.27 | 0.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.25 | Kr 54.24 | Kr 9.04 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 669 totalt | 1 669 pr porsj | 278 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,13 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 6
stykker
Langpanne, 25 x 35 cm
I stekeovnen: 200 grader C, 10 - 12 minutter
Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og
bakepulver og vend det forsiktig inn i røra. Hell den i bakepapirkledd langpanne og stek kaken.
Legg matpapir på benken og dryss på sukker, slik at det er klart til å hvelve kaken på. Vær rask, trekk bakepapiret av kaken og smør romtemperert syltetøy jevnt over kaken. Rull kaken sammen fra langsiden til en fast rull. Avkjøl kaken.
Visp kremfløten og bland i yoghurten. Velg den du liker best.
Løs geléen opp i kokende vann. Avkjøl litt og rør den i yoghurtblandingen.
Skjær rullekaken i skiver og dekk en rund kakeform i bunnen og opp langs sidene med ruladeskiver. Hell i fromasjen og la kaken stå kaldt til fromasen er stiv. Ta den ut av formen og sett kaken på fat.
Pynt den gjerne med frukt som passer til yoghurtsmaken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 2118968598)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Langpannekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-29
Oppdatert dato:2002-05-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift