Saltet brisling



Saltet brisling inneholder 178 Kalorier, 2 g Karbo, 10 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Saltet brisling har beregnet å ha følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Saltet brisling er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 6245 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1,5kgbrisling
200grsalt
25grsukker




Næringsdeklarasjon for Saltet brisling!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier178.46555.46Kcal
Protein10.1631.62gram
Karbohydrat2.016.26gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett14.4244.88gram
Mettet fett3.6011.21gram
Salt15.9249.56gram
Pris på oppskriftenKr 12.45Kr 38.75Kroner
Hele oppskriften veier1 245 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo4,5 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Bland salt og sukker og legg brislingen lagvis med saltblandingen i en krukke. Det skal være salt underst og øverst.
Settes kjølig, med lett press i ca 10 dager. Rør forsiktig hver dag, og det skal alltid stå lake over fisken.
Ta opp brislingen og rens og skyll den. Fjern skinnet og fileter den. Tørkes og anrettes på fat.
Server med kokte poteter, flatbrød og det er godt med øl til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3165)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-29
Oppdatert dato:2002-12-29


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.