Saltet brisling inneholder
178 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Saltet brisling har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Saltet brisling er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6245 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Saltet brisling!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 178.46 | 555.46 | Kcal |
Protein | 10.16 | 31.62 | gram |
Karbohydrat | 2.01 | 6.26 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 14.42 | 44.88 | gram |
Mettet fett | 3.60 | 11.21 | gram |
Salt | 15.92 | 49.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.45 | Kr 38.75 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 245 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland salt og sukker og legg brislingen lagvis med saltblandingen i en krukke. Det skal være salt underst og øverst.
Settes kjølig, med lett press i ca 10 dager. Rør forsiktig hver dag, og det skal alltid stå lake over fisken.
Ta opp brislingen og rens og skyll den. Fjern skinnet og fileter den. Tørkes og anrettes på fat.
Server med kokte poteter, flatbrød og det er godt med øl til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3165)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-29
Oppdatert dato:2002-12-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.