Sandefjords nypesuppe med rødvin



Sandefjords nypesuppe med rødvin inneholder 48 Kalorier, 8 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Sandefjords nypesuppe med rødvin har beregnet å ha følgende allergener Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sandefjords nypesuppe med rødvin er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 4555 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
7dlfriske eller 3 dl tørkede nyper
1litervann
3stkkavringer
Ca 2,5dlrødvin
0,5dlrosiner
tynne sitronskallstrimler
1tskanel
1,5dlvann
75grsukker




Næringsdeklarasjon for Sandefjords nypesuppe med rødvin!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier48.11156.80Kcal
Protein0.381.24gram
Karbohydrat7.7025.10gram
Kostfiber1.956.36gram
Fett0.311.01gram
Mettet fett0.060.20gram
Alkohol1.30 %
Salt0.010.02gram
Pris på oppskriftenKr 2.97Kr 9.68Kroner
Hele oppskriften veier1 956 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo64,01 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Dersom man bruker tørkede nyper, må de bløtes i vannet. Friske nyper renses for stilk og blomst. Vask dem godt. Ha dem i kjelen sammen med vann, rødvin og støtte kavringer. La dette koke under lokk til nypene er så møre at de kan moses gjennom en sikt.

Skjær det gule av skallet på 1/2 sitron i tynne strimler, ha det i en liten kjele med vann og kanel og la det koke noen minutter. Ha nypesuppen tilbake i kjelen, kok rosinene i den og tilsett sitron- og kanelblandingen. Smak suppen til med sukker.

Nypesuppen serveres lunken med en klatt krem i hver skål.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14207)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Vestfold
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-29
Oppdatert dato:2003-05-29


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.