Sardinpai med salsasardiner inneholder
346 Kalorier,
16 g Karbo,
9 g Protein og
27 g Fett pr 100 gr
Sardinpai med salsasardiner har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sardinpai med salsasardiner er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
1881 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sardinpai med salsasardiner!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 346.39 | 761.47 | Kcal |
Protein | 8.63 | 18.97 | gram |
Karbohydrat | 15.63 | 34.36 | gram |
Kostfiber | 1.96 | 4.31 | gram |
Fett | 27.27 | 59.95 | gram |
Mettet fett | 15.90 | 34.95 | gram |
Salt | 0.33 | 0.72 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.90 | Kr 12.97 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 879 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,04 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensene i deigen. Trykk deigen ut i en rund form.
Forhåndsstek bunnen på 200 C ca. 10 minutter.
Ta ut bunnen fra ovnen, og fordel sardinene utover.
Bland fløte og egg, og hell dette over sardinene.
Fordel osten på toppen.
Stek paien på 200 C i 30-35 minutter.
Pynt paien med paprika og stangselleri før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23246)
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-14
Oppdatert dato:2007-01-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.