Sardinpai med salsasardiner



Sardinpai med salsasardiner inneholder 346 Kalorier, 16 g Karbo, 9 g Protein og 27 g Fett pr 100 gr
Sardinpai med salsasardiner har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sardinpai med salsasardiner er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1881 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner

Deig:

2dlhvetemel
1,5dlfin sammalt hvete
150grsmør
3ssvann, iskaldt

Fyll:

2boks(er)salsa sardiner
2dlfløte
3stkegg
1dlrevet ost

Pynt:

Rød paprika og stangselleri




Næringsdeklarasjon for Sardinpai med salsasardiner!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier346.39761.47Kcal
Protein8.6318.97gram
Karbohydrat15.6334.36gram
Kostfiber1.964.31gram
Fett27.2759.95gram
Mettet fett15.9034.95gram
Salt0.330.72gram
Pris på oppskriftenKr 5.90Kr 12.97Kroner
Hele oppskriften veier879 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo18,04 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Bland alle ingrediensene i deigen. Trykk deigen ut i en rund form.
Forhåndsstek bunnen på 200 C ca. 10 minutter.
Ta ut bunnen fra ovnen, og fordel sardinene utover.
Bland fløte og egg, og hell dette over sardinene.
Fordel osten på toppen.
Stek paien på 200 C i 30-35 minutter.
Pynt paien med paprika og stangselleri før servering.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23246)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-14
Oppdatert dato:2007-01-14


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.