Seige flesk



Seige flesk inneholder 290 Kalorier, 67 g Karbo, 6 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Seige flesk har ingen allergener
Seige flesk er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3417 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1kgsukker
2,5dlvann
100grgelatin pulver
1,5dlvann
2tssitronsyreIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2tsananas essensIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Konditorfarge gul.




Næringsdeklarasjon for Seige flesk!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier289.614 344.15Kcal
Protein5.7185.65gram
Karbohydrat66.671 000.05gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett0.010.15gram
Mettet fett0.010.15gram
Salt0.030.49gram
Pris på oppskriftenKr 4.19Kr 62.85Kroner
Hele oppskriften veier1 500 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo92,08 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kok opp sukker og vann. Rør inn gelatin oppløst i 1,5 d vann.
Rør godt og tilsett resten.
Helles i former som er skylt i kaldt vann.
La stivne over natten på ett kjølig sted.
Strø over sukker og del opp i figurer.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Wenche Ulland
(Intern: 2118967351)
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-04-26
Oppdatert dato:2002-04-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.