Selleribiff inneholder
66 Kalorier,
7 g Karbo,
2 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Selleribiff har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Selleribiff er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8621 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Selleribiff!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 65.97 | 348.82 | Kcal |
Protein | 1.72 | 9.09 | gram |
Karbohydrat | 7.22 | 38.18 | gram |
Kostfiber | 3.81 | 20.15 | gram |
Fett | 2.51 | 13.27 | gram |
Mettet fett | 0.60 | 3.17 | gram |
Salt | 0.22 | 1.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.20 | Kr 22.21 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 115 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,77 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell sellerien og skjær den i ca 1 cm tykke skiver. Kok dem så vidt møre i saltet vann, 3-5 minutter, og la dem renne godt av. Vend dem i hvetemel eller strøkavring.
Brun fettet i en stekepanne, stek skivene, noen av gangen, på ganske svak varme til de har fått farge.
Serveres med soppsaus og kokt ris eller kokte poteter, eller sammen med stekt løk og potetmos.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9871)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-29
Oppdatert dato:2003-04-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift