Selleribiff med rød pesto



Selleribiff med rød pesto oppskrift.
Fotograf: Frukt.no
La sellerirot spille hovedrollen på middagstallerken. Prøv en selleribiff, den fortjener sin renessanse. Et supert alternativ om du ønsker et kjøttfritt alternativ av og til. Her har vi rød pesto på, men masse stekt løk er også godt.

Oppskriften inneholder 80 Kalorier, 3 g Karbo, 2 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Selleri, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Selleribiff med rød pesto er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1302 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 600grsellerirot
3sssolsikkeolje
1sssitronsaft
1dashsalt og pepper
4sstomatpesto
1håndfull(er)basilikumblader
2ssristede pinjekjerner




Kalorier og næringsinnhold i Selleribiff med rød pesto med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier80.25152.52Kcal
Protein1.723.27gram
Karbohydrat2.765.25gram
Kostfiber5.119.71gram
Fett5.7911.00gram
Mettet fett0.591.12gram
Salt0.230.43gram
Pris på oppskriftenKr 7.10Kr 13.49Kr .-
Hele oppskriften veier760 totalt190 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo13,75 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på 200 grader.
Vask og rens selleriroten. Skjær den i 1 cm tykk skiver. Skrell den med en potetskreller.
Legg skivene på et bakepapir i ovnen. Pensle med soyaolje. Ha på noen dråper sitronsaft, litt salt og pepper.
Bak selleriskivene i ovnen til de er knapt møre, ca. 20 minutter.
Stek dem raskt i stekepannen eller grillpannen for å gi dem ekstra farge.
Anrett biffene på et fat eller fordel dem på tallerkenene.
Server med pesto, et godt dryss av pinjekjerner, basilikumblader og noen dråper sitron.
En skål med salat hører med.
Sellerirotbiffene kan gjerne tilberedes ferdig på utegrillen. Valnøtter eller hasselnøtter kan gjerne brukes i stedet for pinjekjerner, om du ønsker.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 35754)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Diett/allergi: Veganer
Innlagt dato:2021-07-19
Oppdatert dato:2021-07-19


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Selleribiff med rød pesto.Selleribiff med rød pesto.
Denne retten har 80,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pannestekte persillerøtter med soltørkede tomater.Pannestekte persillerøtter med soltørkede tom.
Denne retten har 119,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sellerirot-fries.Sellerirot-fries.
Denne retten har 89,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,86 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.