Sigdalssnipper inneholder
315 Kalorier,
29 g Karbo,
2 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Sigdalssnipper har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sigdalssnipper er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 5 lesere
Lesere:
14117 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sigdalssnipper med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 315.20 | 2 956.39 | 84.47 | Kcal |
Protein | 2.21 | 20.73 | 0.59 | gram |
Karbohydrat | 29.07 | 272.66 | 7.79 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 21.12 | 198.09 | 5.66 | gram |
Mettet fett | 13.16 | 123.43 | 3.53 | gram |
Salt | 0.21 | 2.00 | 0.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.02 | Kr 37.71 | Kr 1.08 | .- |
Hele oppskriften veier | 938 totalt | 938 pr porsj | 27 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 35
kaker
Hell smeltet smør i en bolle med resten av ingrediensene. Elt alt sammen til en passe deig. Konsistensen skal være slik at deigen kan kjevles ut. La deigen få hvile i kjøleskap natten over. Still ovnen på 170 gr varme. Kjevle deigen ut til en 1/2 cm tykk leiv. Skjær/spor ut snipper. Pensle med sammenvispet egg og ha på «strø». Sett inn i varm ovn og stek snippene til de er vakkert gylne. Avkjøles. Oppbevares i kake-/kjeksboks for å holde seg myke.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 17165)
Kategori:
Småkaker
Land:
Norge
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-03-18
Oppdatert dato:2004-03-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift