Sild i dill inneholder
114 Kalorier,
12 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Sild i dill har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sild i dill er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
10734 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sild i dill!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 114.20 | 611.86 | Kcal |
Protein | 5.51 | 29.52 | gram |
Karbohydrat | 12.13 | 64.99 | gram |
Kostfiber | 1.30 | 6.97 | gram |
Fett | 4.56 | 24.43 | gram |
Mettet fett | 1.01 | 5.41 | gram |
Salt | 0.67 | 3.62 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.45 | Kr 18.48 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 143 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,48 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp alle ingrediensene til laken og avkjøl den.
Tørk sildefiletene godt og skjær dem på tvers i ca 1 cm brede biter.
Legg silden lagvis med løk skåret i tynne skiver, purre i ringer og rikelig med dill i en pen krukke.
Sil laken og hell den over silden. La silden stå 1-2 døgn før den serveres.
Serveres med brød og smør eller nykokte poteter til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11416)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Konservering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift