Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Sjøkreps med grønnsaker og smørsaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Sjøkreps med grønnsaker og smørsaus



Sjøkreps med grønnsaker og smørsaus inneholder 270 Kalorier, 4 g Karbo, 2 g Protein og 26 g Fett pr 100 gr
Sjøkreps med grønnsaker og smørsaus har beregnet å ha følgende allergener Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjøkreps med grønnsaker og smørsaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
8stksjøkrepshaler (eller 12-16 scampi)
2kopp(er)rotgrønnsaker, skåret julienne (strimler)
1potte(r)estragon
olje /smør

Smørsaus

200grsmør
1stksjalottløk
0,5dlkremfløte
0,75dlhvitvin, tørr
Limesaft




Næringsdeklarasjon for Sjøkreps med grønnsaker og smørsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier270.40475.09Kcal
Protein1.512.65gram
Karbohydrat4.067.13gram
Kostfiber2.494.37gram
Fett26.2346.09gram
Mettet fett16.8529.61gram
Alkohol1.01 %
Salt0.400.71gram
Pris på oppskriftenKr 8.63Kr 15.16Kroner
Hele oppskriften veier703 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Klipp over skallet (langsmed) på den ene siden av krepsene/scampiene. Skjær litt inn og brett dem ut. Skrell og rens rotgrønnsaker, strimle dem og forvell et par minutter.
Finhakk sjalottløk til sausen og kok den sammen med hvitvin til du har 1 ss igjen. Tilsett fløte og kok opp. Skjær smør i terninger og tilsett litt etter litt under stadig omrøring. Bruk svak varme.
Sausen skal ikke koke. Smak til med limesaft, og sil fra løken like før servering. Smørdamp grønnsakene med masse hakket estragon.

Ha olje i en jernpanne og legg i kreps med skallet ned. Stekes et par minutter. Over på tallerkener. Fordel grønnsakene over og ha smørsaus over/rundt. Serveres straks.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 21620)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-03-08
Oppdatert dato:2006-03-08
Lesere: 2446 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.