Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Sjokolade- og nøttekake 2 oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Sjokolade- og nøttekake 2



Sjokolade- og nøttekake 2 oppskrift.
Fotograf: Dr Oetker
Smaksrik kake med smak av kaffe og rom.

Oppskriften inneholder 370 Kalorier, 24 g Karbo, 5 g Protein og 28 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjokolade- og nøttekake 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
200grhavresmåkaker (eller lignende småkaker)
50grsmør (smeltet)
200grmørk sjokolade
1dlsukker
400grferskost eller kvark
3blad(er)Dr. Oetker gelatinblader
0,5dlkald kaffe
4dlfløte
2tsromaroma
50grhakkede hasselnøtter
Evt. Sjokoladesaus




Kalorier og næringsinnhold i Sjokolade- og nøttekake 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier370.295 372.91671.61Kcal
Protein4.9171.248.91gram
Karbohydrat24.45354.7744.35gram
Kostfiber1.6123.362.92gram
Fett27.55399.7549.97gram
Alkohol0.24 %3.480.44gram
Mettet fett15.61226.5028.31gram
Salt0.355.140.64gram
Pris på oppskriftenKr 8.94Kr 129.72Kr 16.21.-
Hele oppskriften veier1 451 totalt1 451 pr porsj181 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Klipp et stykke bakepapir så det passer til en rund springform. Knus småkakene i en bolle, og bland dem med smeltet smør. Trykk blandingen ut i bunnen av kakeformen.
Legg gelatinbladene i vann til de har blitt myke. Bland med kald kaffe, og varm opp blandingen til den er jevn – den må ikke koke. La deretter blandingen avkjøles.
Visp fløten stiv til krem. Bland sammen ferskost, sukker, romaroma, halvparten av nøttene og gelatinblandingen. Smelt sjokoladen forsiktig over vannbad eller i mikroovn. Visp den smeltede sjokoladen i osteblandingen med en håndmikser. Vend til slutt kremen inn i blandingen.
Bred blandingen ut over kakebunnen. Pynt kaken med nøtter og evt. sjokoladesaus.
Sett kaken i kjøleskapet i minst 4 timer.
Ta kaken forsiktig ut av formen, ha den på et fat eller tallerken og server.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dr Oetker
(Intern: 30214)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Sjokoladekake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-02-28
Oppdatert dato:2018-03-15
Lesere: 2356 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Mager sjokoladekake.Mager sjokoladekake.
Denne retten har 256,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolade- og nøttekake 2.Sjokolade- og nøttekake 2.
Denne retten har 370,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.