Fotograf:
Dr Oetker
Smaksrik kake med smak av kaffe og rom. Oppskriften inneholder
370 Kalorier,
24 g Karbo,
5 g Protein og
28 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokolade- og nøttekake 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokolade- og nøttekake 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 370.29 | 5 372.91 | 671.61 | Kcal |
Protein | 4.91 | 71.24 | 8.91 | gram |
Karbohydrat | 24.45 | 354.77 | 44.35 | gram |
Kostfiber | 1.61 | 23.36 | 2.92 | gram |
Fett | 27.55 | 399.75 | 49.97 | gram |
Alkohol | 0.24 % | 3.48 | 0.44 | gram |
Mettet fett | 15.61 | 226.50 | 28.31 | gram |
Salt | 0.35 | 5.14 | 0.64 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.94 | Kr 129.72 | Kr 16.21 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 451 totalt | 1 451 pr porsj | 181 pr stk | gram |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Klipp et stykke bakepapir så det passer til en rund springform. Knus småkakene i en bolle, og bland dem med smeltet smør. Trykk blandingen ut i bunnen av kakeformen.
Legg gelatinbladene i vann til de har blitt myke. Bland med kald kaffe, og varm opp blandingen til den er jevn – den må ikke koke. La deretter blandingen avkjøles.
Visp fløten stiv til krem. Bland sammen ferskost, sukker, romaroma, halvparten av nøttene og gelatinblandingen. Smelt sjokoladen forsiktig over vannbad eller i mikroovn. Visp den smeltede sjokoladen i osteblandingen med en håndmikser. Vend til slutt kremen inn i blandingen.
Bred blandingen ut over kakebunnen. Pynt kaken med nøtter og evt. sjokoladesaus.
Sett kaken i kjøleskapet i minst 4 timer.
Ta kaken forsiktig ut av formen, ha den på et fat eller tallerken og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Oetker
(Intern: 30214)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Sjokoladekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-02-28
Oppdatert dato:2018-03-15
Lesere:
2356 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift