Fotograf:Dansukker
Sjokoladedyppede marengser inneholder 376 Kalorier, 54 g Karbo, 7 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr Sjokoladedyppede marengser har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladedyppede marengser med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
375.95
2 629.77
65.74
Kcal
Protein
7.37
51.55
1.29
gram
Karbohydrat
53.55
374.58
9.36
gram
Kostfiber
1.84
12.87
0.32
gram
Fett
13.79
96.46
2.41
gram
Alkohol
0.64 %
4.48
0.11
gram
Mettet fett
4.28
29.94
0.75
gram
Salt
0.35
2.44
0.06
gram
Pris på oppskriften
Kr 9.29
Kr 64.98
Kr 1.62
.-
Hele oppskriften veier
700 totalt
700 pr porsj
17 pr stk
gram
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 40
stykker
Sett ovnen på 125 °C.
Bland eggehvite, sukker og muscovadorørsukker i en rustfri bolle. Sett bollen i vannbad (over kokende vann). Visp for hånd til sukkerkrystallene har smeltet. Kjenn på eggehviten mellom fingrene, den skal være helt glatt.
Ta bollen ut av vannbadet, og visp marengsmassen lenge med elektrisk visp på høy hastighet til den er avkjølt. Tilsett melis mens du visper.
Del røren, og tilsett henholdsvis konjakk og peppermynte i hver sin halvdel av røren.
Sprøyt ut små topper på et brett med bakepapir, og stek i ovnen i 2–3 timer eller til toppene er tørre.
Dypp konjakkmarengsene i hvit sjokolade og hakkede pistasjnøtter. Dypp myntemarengsene i mørk sjokolade og hakkede, ristede hasselnøtter.
Oppbevares i en lufttett boks
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35089)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker Innlagt dato:2020-05-26
Oppdatert dato:2020-05-26
Lesere: 218 totalt.