Fotograf:Dansukker Makroner er godt, men kan være litt vriene å lage fine. Bare husk visperutinene for egghviter, sukker og rør inn mandler/melis rolig.
Stivpisk eggehvitene i en helt ren bolle. Tilsett sukkeret under fortsatt visping. Bland de malte mandlene med melisen og vend dem inn i eggehviteblandingen. Tilsett kakao eller konditorfarge. Legg deigen med skje på stekeplater med bakepapir, i sirkler av ca. 3 cm diameter. Stek kakene i ovnen ved 125°C i ca. 20 minutter. Avkjøl dem på stekeplaten før de løsnes fra bakepapiret.
Bland sammen kremost, smør og vaniljesukker. Mos evt. bringebær gjennom melsikt. Bland i smakstilsetningen som ønskes i fyllet. Sett det i kjøleskapet minst 1 time. Sprut på eller bre fyllet på halvparten av kakene. Legg de resterende kakene oppå fyllet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35067)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker Innlagt dato:2020-05-25
Oppdatert dato:2020-05-25