Fotograf:
Dr Oetker
Sjokoladeelskerens cupcakes inneholder
363 Kalorier,
54 g Karbo,
4 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Sjokoladeelskerens cupcakes har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokoladeelskerens cupcakes er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3296 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladeelskerens cupcakes med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 363.43 | 3 229.44 | 269.12 | Kcal |
Protein | 4.40 | 39.10 | 3.26 | gram |
Karbohydrat | 54.00 | 479.84 | 39.99 | gram |
Kostfiber | 2.05 | 18.22 | 1.52 | gram |
Fett | 13.97 | 124.14 | 10.34 | gram |
Mettet fett | 8.45 | 75.09 | 6.26 | gram |
Salt | 0.48 | 4.23 | 0.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.21 | Kr 28.52 | Kr 2.38 | .- |
Hele oppskriften veier | 889 totalt | 889 pr porsj | 74 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 59,43 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
muffins
Deig til cupcakes:
Bland mel, kakao, sukker, vaniljesukker og bakepulver i en skål. Smuldre i smøret til det ligner revet ost. Ha halvparten av melken i melblandingen og rør til deigen er uten klumper. Visp resten av melken med egget og ha i deigen. Visp 1-2 minutter til deigen er godt blandet. Fordel deigen i muffinsformene. Stek cupcakes'ene på 175°C i 20-25 min. Avkjøl på rist.
Sjokoladefrosting:
Bland melis og kakao, smuldre i smøret. Visp med en elvisp på lav hastighet, tilsett melken litt av gangen. Visp i minst 5 minutter til frostingen er lett og luftig.
Pynt cupcakes'ene med sjokoladefrosting og sølvperler.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Oetker
(Intern: 30196)
Tilberedningstid:
50 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Muffins
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-01-24
Oppdatert dato:2013-01-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift