Fotograf:Dr Oetker
Cupcakes med banan og sjokolade inneholder 380 Kalorier, 52 g Karbo, 4 g Protein og 17 g Fett pr 100 gr Cupcakes med banan og sjokolade har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rør smør, sukker og vanilje bløtt. Pisk eggene i ét av gangen. Bland kokosmasse, hvetemel og bakepulver, og rør det i deigen. Tilsett sjokolade samt banan, og rør deigen hurtig sammen. Fordel deigen i smurte muffinsformer, og bak dem midt i ovnen ved 200° C i 15-20 minutter. Sjekk etter med en gaffel eller strikkepinn, om kakene er bakt.
Hvis det er deig på gaflen, er de ikke ferdige ennå.
Avkjøl kakene på en bakerist.
Bland melis og vann til glasur, overtrekk kakene med glasur og la dem tørke en smule før de dekoreres med farget dekorationsglasur.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dr Oetker
(Intern: 28460)
Tilberedningstid:
35 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Muffins Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2011-05-10
Oppdatert dato:2018-03-15