Fotograf:
Dr Oetker
Tivolicupcakes inneholder
368 Kalorier,
58 g Karbo,
3 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Tivolicupcakes har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tivolicupcakes er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3636 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Tivolicupcakes med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 367.53 | 3 214.75 | 229.62 | Kcal |
Protein | 3.32 | 29.04 | 2.07 | gram |
Karbohydrat | 58.18 | 508.89 | 36.35 | gram |
Kostfiber | 0.71 | 6.21 | 0.44 | gram |
Fett | 13.19 | 115.37 | 8.24 | gram |
Alkohol | 0.20 % | 1.75 | 0.12 | gram |
Mettet fett | 8.02 | 70.15 | 5.01 | gram |
Salt | 0.48 | 4.16 | 0.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.95 | Kr 25.80 | Kr 1.84 | .- |
Hele oppskriften veier | 875 totalt | 875 pr porsj | 62 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 63,32 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 14
cupcakes
Bland mel, sukker, vaniljesukker og bakepulver i en skål. Smuldre smøret i melblandingen og rør det sammen så det ligner revet ost. Rør halvdelen av melken i melblandingen og rør til deigen er klumpfri. Pisk resten av melken sammen med egg og rør blandingen i deigen. Rør 1-2 minutter til deigen er godt blandet, og fordel den i muffinsformene. Bak kakene ved 175° C i 20-25 minutter. Kjenn etter med en gaffel eller strikkepinn, om kakene er bakt. Så lenge det sitter deig på gaflen, er kaken ikke bakt ferdig.
Avkjøl kakene på en bakerist.
Frosting:
Bland melis, aroma, smør og konditorfarge i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer ved lav hastighed mens melken tilsettes. Pisk i 5 minutter ved høy hastighed til kremen er lett og luftig. Hvis frostingen er for tynn, kan mer melis tilsettes. Overtrekk kakene med frosting og dekorer med dekorationsfigurer og krymmel.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 28468)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Muffins
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-05-30
Oppdatert dato:2011-05-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift