Fotograf:
Ukjent kilde
Baileys mini muffins inneholder
404 Kalorier,
48 g Karbo,
5 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Baileys mini muffins har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Baileys mini muffins er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
9037 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Baileys mini muffins med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 404.23 | 5 917.20 | 84.53 | Kcal |
Protein | 5.03 | 73.63 | 1.05 | gram |
Karbohydrat | 47.83 | 700.15 | 10.00 | gram |
Kostfiber | 1.51 | 22.10 | 0.32 | gram |
Fett | 20.09 | 294.08 | 4.20 | gram |
Alkohol | 1.28 % | 18.74 | 0.27 | gram |
Mettet fett | 11.17 | 163.51 | 2.34 | gram |
Salt | 0.35 | 5.14 | 0.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.37 | Kr 93.25 | Kr 1.33 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 464 totalt | 1 464 pr porsj | 21 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,32 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 70
muffins
Smelt smør i en kjele og tilsett sjokolade, melk og Baileys Coffee.
La dette smelte sammen til en jevn masse. Pisk så eggene sammen med sukker til en tykk eggedosis. Bland forsiktig sjokoladeblandingen i eggedosisen, og tilsett siktet mel, kakao og bakepulver. Bland alt godt sammen.
Ha så røren i små muffinsformer, bruk gjerne en sprøytepose.
Stekes i ovn ved 180 grader, i ca. 8 min.
Romtemperert smør blandes med melis og Baileys Coffee. Pisk dette godt sammen og ha glasuren over i en sprøytepose. Da muffinsene er avkjølt, has glasuren på.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 27923)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Muffins
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-12-07
Oppdatert dato:2010-12-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift