Fotograf:
Dr Oetker
Sjokolademuffins med vaniljefrosting inneholder
451 Kalorier,
50 g Karbo,
5 g Protein og
25 g Fett pr 100 gr
Sjokolademuffins med vaniljefrosting har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokolademuffins med vaniljefrosting er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4408 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokolademuffins med vaniljefrosting med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 450.75 | 5 298.88 | 441.57 | Kcal |
Protein | 4.54 | 53.37 | 4.45 | gram |
Karbohydrat | 50.12 | 589.20 | 49.10 | gram |
Kostfiber | 1.32 | 15.52 | 1.29 | gram |
Fett | 25.38 | 298.36 | 24.86 | gram |
Alkohol | 0.15 % | 1.76 | 0.15 | gram |
Mettet fett | 14.18 | 166.70 | 13.89 | gram |
Salt | 0.38 | 4.48 | 0.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.32 | Kr 50.78 | Kr 4.23 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 176 totalt | 1 176 pr porsj | 98 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,47 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
muffins
Muffinsdeig:
Rør smør, sukker og vanilje mykt. Visp i eggene et av gangen. Sikt hvetemel og bakepulver i deigen. Tilsett mandler og smeltet sjokolade, og rør deigen raskt sammen.
Fordel deigen i muffinsformene og stek dem i ca. 20 min. ved 200°C. Kjenn etter med en gaffel eller strikkepinne om muffinsene er ferdigstekte. Hvis det sitter igjen deig på gaffelen, må de steke litt lenger.
Frosting:
Rør smøret og melis mykt. Tilsett varmt vann, vaniljeessens og konditorfarge og rør til konsistensen føles myk. Hvis frostingen kjennes for tynn tilsettes mer melis.
Pynt:
Etter avkjøling pyntes muffinsene med frosting og jungeldekorasjon.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Oetker
(Intern: 30197)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Muffins
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-01-24
Oppdatert dato:2013-01-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift