Fotograf:
Melk.no
Sjokoladeis inneholder
303 Kalorier,
23 g Karbo,
3 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Sjokoladeis har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokoladeis er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
5700 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sjokoladeis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 302.71 | 440.44 | Kcal |
Protein | 2.61 | 3.80 | gram |
Karbohydrat | 22.96 | 33.41 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 22.27 | 32.40 | gram |
Mettet fett | 0.05 | 0.07 | gram |
Salt | 0.02 | 0.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.38 | Kr 13.65 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 582 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,33 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Visp sjokoladekremen stiv. Varm opp glukose og vann til ca. 70% og hell dette i kremen under omrøring. Tilsett sjokoladesaus og rør godt. (Sjokoladekremen kan også tilsettes biter av nøtter, frukt eller annen smakstilsetning).
Fryses i minst fire timer. Anrettes i sjokoladeskåler med frisk frukt og kjeks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 22909)
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-10-05
Oppdatert dato:2006-10-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift