Fotograf:
Melk.no
Sjokoladesorbet på vaffel inneholder
233 Kalorier,
37 g Karbo,
4 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Sjokoladesorbet på vaffel har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokoladesorbet på vaffel er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6126 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sjokoladesorbet på vaffel!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 232.51 | 435.96 | Kcal |
Protein | 3.52 | 6.60 | gram |
Karbohydrat | 37.27 | 69.88 | gram |
Kostfiber | 1.33 | 2.49 | gram |
Fett | 7.41 | 13.89 | gram |
Mettet fett | 4.43 | 8.31 | gram |
Salt | 0.06 | 0.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.39 | Kr 15.73 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 750 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 64,11 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm opp melken og sukkeret i en kjele til det koker. La det koke i to minutter, rør godt slik at alt sukkeret er oppløst. Hell den kokende melken over den hakkede sjokoladen og rør til sjokoladen er helt smeltet.
Tilsett glukose. Sett blandingen i fryseren og rør i den hver halve time.
Gjenta røringen i ca tre timer eller til sorbeten har fått en tykk konsistens.
Ta sorbeten ut av fryseren 10 minutter før servering. Serveres på vaffel, pynt med vispet krem, sjokoladestrøssel og frisk frukt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 22901)
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-10-05
Oppdatert dato:2006-10-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift