Fotograf:Alexander Benjaminsen Har du kakerester? Ha dem i den hjemmelagde iskremen din! Deilig sjokoladeis med biter av seig brownies. Herlig!
Oppskriften inneholder 401 Kalorier, 33 g Karbo, 5 g Protein og 28 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Finhakk sjokolade og ha den i en skål. Kok opp litt av fløten og sukker. Rør til sukkeret er løst opp. Hell blandingen over sjokoladen. La det stå et par minutter og rør deretter blandingen glatt med en slikkepott.
Visp inn én og én eggeplomme i sjokoladeblandingen.
Skjær brownies i små terninger og vend dem inn i sjokoladeblandingen.
Stivpisk kremfløte og vend kremen inn i blandingen. Hell alt i en passe stor form og dekk med plastfolie. Plasser i fryseren i minst 6 timer.
La isen bli temperert og myk i kjøleskapet i ca. 20 minutter før du serverer den.
Server gjerne med biter av brownies og en deilig sjokoladesaus
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 32382)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Iskrem/sorbet Innlagt dato:2016-05-22
Oppdatert dato:2016-05-22