Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Sjokoladekake med olje oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Sjokoladekake med olje



Sjokoladekake med olje inneholder 413 Kalorier, 43 g Karbo, 8 g Protein og 23 g Fett pr 100 gr
Sjokoladekake med olje har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Soya, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjokoladekake med olje er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2dlsoyaolje
3dlsukker
4stk storegg
4dlmjøl (spelt)
3sskakao
1tsvaniljesukker
1tsbakepulver




Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladekake med olje med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier412.713 930.65327.55Kcal
Protein7.5672.006.00gram
Karbohydrat42.86408.2034.02gram
Kostfiber3.2330.762.56gram
Fett22.73216.4818.04gram
Mettet fett3.8136.293.02gram
Salt0.272.580.22gram
Pris på oppskriftenKr 3.40Kr 32.38Kr 2.70.-
Hele oppskriften veier952 totalt952 pr porsj79 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Ei svært saftig sjokoladekake som er best tredje dagen. Kan bakast med speltmjøl i stadenfor kveitemjøl for dei som likar det best. P.g.a kombinasjonen soyaolje og spelt, vert det ei lett fordøyeleg kake med nydeleg smak.

Slik gjør du
Rør saman olje, sukker og egg til sukkeret er smelta. Sikt i det tørre. Steik i 24 cm form på ca 180 grader i 35 min. (prøv med kakepinne). Del kaka i to el. tre lag og fyll med eggekrem/vaniljekrem/eller det du har lyst på. Pynt med sjokoladeglasur laga av kokesjokolade, kaffi og melis. Det står som regel oppskrift på sjokoladeplata du har i skuffa. Dersom du brukar kokesjokolade utan melk (mega/rimi har) og kuttar ut fyllet, vert dette ei melkefri kake.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Kakemonsen
(Intern: 1417)
Kategori: Sjokoladekake
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-09
Oppdatert dato:2002-09-09
Lesere: 15536 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.