Bland ingrediensene, tilsett posens innhold og visp til en glatt, jevn røre.
Fordel røren i muffinsformer og stek midt i ovnen på 175 °C i ca. 20-25 min. Kan også stekes i rund kakeform.
Glasurforslag: Sjokoladekrem av 125 g smør, 80 g SukrinMelis, 50 g vanlig melis, 2 ss kakao, 1 ts vaniljepulver og 3 ss sterk kaffe. (Tilsett eventuelt noen få dråper med Stevia Vanilla Creme eller Chocolate).
For en enda enklere glasur-variant: bruk det sukkerfrie sjokoladepålegget fra Damhert
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Funksjonell mat
(Intern: 31174)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Muffins Diett/allergi:
Glutenfri Innlagt dato:2017-04-09
Oppdatert dato:2017-04-09