Fotograf:Funksjonell mat Nå kan både du og ungene spise sjokoladepålegg med god samvittighet! Dette sjokoladepålegget smaker virkelig godt, er proppfullt av sunne næringsstoffer og uten tilsatt sukker.
Rist hasselnøttene i ovnen på 175 grader i ca. 10 minutter. Fjern overflødig skall og kjør nøttene i foodprosessor til de får smøraktig konsistens. Tilsett resten av ingrediensene og bland alt godt sammen. La pålegget stå i kjøleskap i ca. 30 min slik at det får riktig konsistens. Pålegget kan også brukes som glasur.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Funksjonell mat
(Intern: 32984)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pålegg Innlagt dato:2017-04-21
Oppdatert dato:2017-04-21