Fotograf:
Dr Oetker
Sjokoladerullekake med vaniljemousse inneholder
295 Kalorier,
35 g Karbo,
5 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Sjokoladerullekake med vaniljemousse har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokoladerullekake med vaniljemousse er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4213 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladerullekake med vaniljemousse med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 294.95 | 3 010.91 | 250.91 | Kcal |
Protein | 5.41 | 55.23 | 4.60 | gram |
Karbohydrat | 34.97 | 356.98 | 29.75 | gram |
Kostfiber | 1.06 | 10.82 | 0.90 | gram |
Fett | 14.59 | 148.94 | 12.41 | gram |
Mettet fett | 8.51 | 86.87 | 7.24 | gram |
Salt | 0.41 | 4.19 | 0.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.93 | Kr 40.12 | Kr 3.34 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 021 totalt | 1 021 pr porsj | 85 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,42 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Kakebunn:
Rør smør og sukker mykt. Visp eggene i ett om gangen sammen med kakao. Vend hvetemel, bakepulver og melk i deigen, og fordel den på en stekeplate kledd med bakepapir, ca. 30 x 40 cm.
Stek kaken på 225°C i 8-10 minutter, og vend den over på et stort stykke bakepapir drysset med sukker. Trekk bakepapiret av kakebunnen, og legg et kjøkkenhåndkle over mens kaken avkjøles så den ikke blir hard. Hvis kaken blir hard, blir den vanskelig å rulle.
Kakemousse:
Bland posens innhold med 2 ½ dl lettmelk. Visp med en håndmikser på lav hastighet i 1 minutt og deretter i 4 minutter på høy hastighet.
Fordel kakemoussen på kaken. Rull forsiktig kaken sammen ved hjelp av bakepapiret, og legg den kaldt i minst 1 time. Dryss evt. med ekstra melis og server rullekaken i skiver.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Oetker
(Intern: 30170)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Rullekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-01-15
Oppdatert dato:2013-01-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift