Sjokomuffins inneholder
370 Kalorier,
47 g Karbo,
6 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Sjokomuffins har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokomuffins er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
5362 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokomuffins med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 370.09 | 2 885.33 | 480.89 | Kcal |
Protein | 6.02 | 46.93 | 7.82 | gram |
Karbohydrat | 46.64 | 363.62 | 60.60 | gram |
Kostfiber | 1.74 | 13.57 | 2.26 | gram |
Fett | 17.33 | 135.11 | 22.52 | gram |
Mettet fett | 9.01 | 70.24 | 11.71 | gram |
Salt | 0.42 | 3.27 | 0.54 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.13 | Kr 32.20 | Kr 5.37 | .- |
Hele oppskriften veier | 780 totalt | 780 pr porsj | 130 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 50,4 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 6
muffins
Smelt smøret og la det kjøle ned.
Pisk egg og sukker sammen, til det blir lyst og luftig.
Tilsett kakaomelk.
Bland hvetemel og bakepulver og vend det i eggeblandingen.
Tilsett smeltede smør.
Vend sjokoladen og valnøttene i deigen.
Hell deigen i 6 stk smurte former.
La kakene bake midt i ovnen i en halv time ved 175ºC.
La kakene kjøle av i formene.
Glasur: Rør melis og kakaomelk sammen.
Pynt hver muffins med ca. 1 ts lys glasur.
Rør kakao i resten av den lyse glasur og gjenta pyntningen.
Spise muffinsene, mens de er lunkne.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 26713)
Kategori:
Muffins
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-12-11
Oppdatert dato:2009-12-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift