Skarvebryst inneholder
151 Kalorier,
1 g Karbo,
12 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Skarvebryst har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skarvebryst er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 5 lesere
Lesere:
9003 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skarvebryst!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 151.48 | 566.93 | Kcal |
Protein | 12.25 | 45.85 | gram |
Karbohydrat | 0.83 | 3.11 | gram |
Kostfiber | 0.08 | 0.30 | gram |
Fett | 11.00 | 41.17 | gram |
Mettet fett | 5.94 | 22.23 | gram |
Salt | 0.64 | 2.39 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.59 | Kr 35.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 497 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,19 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Brun brystene raskt på alle sider i smør i varm stekepanne. Legges over et stort dobbelt folieark. Pakkes i foliepakke med stekesjyen. Stekes på grill ca 10 minutter (etter tykkelse)
Kok opp kraft/buljong med tyttebær og einerbær. La det småkoke ca 10 minutter. Sil ut bærene. Pisk inn fløten og smøret i små klatter, mens kraften koker. Smak til og jevn med maisenna. La det koke skikkelig opp.
Ta pakkene av grillen og la kjøttet hvile noen minutter før du skjærer i skiver. Fordel dem på varme tallerkner med nykokte poteter, smørdampet broccoli og rørte tyttebær. Slå den varme sausen over i det du serverer.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8119)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift