Skrøve



Ingredienser

3 liter lunken, skummet melk
1 ss osteløpe


Annonse



Fremgangsmåte:

La det stå til det blir som gele. Avkjøl så det blir skikkelig kaldt. Vispes deretter kraftig og tilsettes fløte etter ønske.

Skrøve ble brukt som mat i helgene og ellers til dugnad. Den ble servert med grøt, mest vanlig var risgrøt og flatbrød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13622)
Kategori: Smårett
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-18
Oppdatert dato:2003-05-18
Lesere: 5737 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Soll.Soll.
Denne retten har 89,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Chatpata panir - Krydret ost.Chatpata panir - Krydret ost.
Denne retten har 67,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hverdagskrem 2.Hverdagskrem 2.
Denne retten har 187,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jurpe.Jurpe.
Denne retten har 146,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,09.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.