Spaghetti Carbonara fra mmmat inneholder
327 Kalorier,
29 g Karbo,
17 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Spaghetti Carbonara fra mmmat har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spaghetti Carbonara fra mmmat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7335 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Spaghetti Carbonara fra mmmat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 326.55 | 777.09 | Kcal |
Protein | 17.02 | 40.50 | gram |
Karbohydrat | 29.46 | 70.11 | gram |
Kostfiber | 1.69 | 4.02 | gram |
Fett | 15.25 | 36.29 | gram |
Mettet fett | 2.97 | 7.07 | gram |
Salt | 0.64 | 1.52 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.18 | Kr 24.23 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 952 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,08 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vei opp 400gr spaghetti og kok opp vann i en stor kjele. Skjær Pancettaen i strimler og riv opp ca. 65gr av osten. Det anbefales å bruke en fersk Grana Padano eller Parmigiano-Reggiano, kvalitetsost gir denne retten en mye bedre smak enn ferdigrevet parmesan, eller ost av lavere kvalitet. Bland egg, eggeplommer og den nyrevne Grana Padano /Parmigiano-Reggiano osten i en bolle.
Salt vannet når det når kokepunktet og ha i spaghettien. Følg kokeanvisningen på pakken, og kok spaghettien til den er al dente. Varm jomfuolje i en stor dyp panne, bank hvitløksfeddene med en kniv, stek hvitløken og Pancettaen på moderat varme til pancettaen er sprø. Ta hvitløken ut av pannen og kast den når den blir gylden.
Sil spaghettien, hell den over i stekepannen og bland godt. Ta pannen av platen og rør inn eggeblandingen. Strø over litt salt og nykvernet sort pepper. Server omgående (gjerne på varme tallerkener) sammen med resten av parmesanosten og et rivjern, slik at gjestene selv kan forsyne seg.
Denne oppskriften er fra mmmat.no - en spesialisert nettbutikk innen høykvalitets ingredienser, gourmet gaver & catering
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
mmmat
(Intern: 22780)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Italia
Innlagt dato:2006-09-05
Oppdatert dato:2006-09-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift