Fotograf:
Barilla
Spaghetti med ansjosfilet og kapers i tomatsaus inneholder
223 Kalorier,
31 g Karbo,
6 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Spaghetti med ansjosfilet og kapers i tomatsaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spaghetti med ansjosfilet og kapers i tomatsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4283 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Spaghetti med ansjosfilet og kapers i tomatsaus!
| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|
| Kalorier | 222.86 | 548.79 | Kcal |
| Protein | 6.13 | 15.10 | gram |
| Karbohydrat | 30.94 | 76.19 | gram |
| Kostfiber | 3.39 | 8.35 | gram |
| Fett | 7.16 | 17.63 | gram |
| Mettet fett | 0.98 | 2.41 | gram |
| Alkohol | 0.48 % | | | |
| Salt | 1.57 | 3.87 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 6.28 | Kr 15.46 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 985 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 55,53 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær auberginen i terninger og stek den i olje sammen med presset hvitløk,
ansjosfilter og kapers.
Hell over hvitvin, tomatsaus og oliven, og la det koke sammen
i ca. 10 minutter.
Strø over finhakket persille og meriam, og server med nykokt
spaghetti.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Barilla
(Intern: 27689)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-10-14
Oppdatert dato:2010-10-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift