Fotograf:
Dr Oetker
Sprø flarn med kakemousse inneholder
242 Kalorier,
35 g Karbo,
4 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Sprø flarn med kakemousse har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sprø flarn med kakemousse er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4809 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sprø flarn med kakemousse med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 242.37 | 1 405.14 | 117.10 | Kcal |
Protein | 3.59 | 20.81 | 1.73 | gram |
Karbohydrat | 34.74 | 201.41 | 16.78 | gram |
Kostfiber | 0.47 | 2.72 | 0.23 | gram |
Fett | 9.79 | 56.76 | 4.73 | gram |
Mettet fett | 6.36 | 36.87 | 3.07 | gram |
Salt | 0.17 | 0.99 | 0.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.86 | Kr 68.76 | Kr 5.73 | .- |
Hele oppskriften veier | 580 totalt | 580 pr porsj | 48 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 57,33 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Flarn:
Sett ovnen på 175 grader. Rør sammen smør, sukker, glukose og mel. For å dosere glukosen litt enklere, kan man varme den i mikroen i 10 sekunder uten lokk.
Fordel deigen i små porsjoner på en stekeplate med bakepapir. Stek midt i ovnen i 8-10 minutter, til de begynner å få fin farge. La flarnene avkjøles på stekeplaten.
Kakemousse:
Visp pakken med mousse med melk med en håndmikser til den har blitt luftig og fast, ca. 5 minutter. Ha moussen i en sprøytepose.
Legg en flarn på en tallerken og sprøyt på kakemousse. Dekk med en annen flarn, og dekorer med ferske jordbær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Oetker
(Intern: 30216)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-02-28
Oppdatert dato:2013-02-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift