Start med å skrelle og finkutte kiwiene. Ha kiwiene og syltesukkeret i en kasserolle, og kok under omrøring i 3 minutter. Skum av. Avkjøl.
Bland ingrediensene til deigen. Legg deigen i en plastpose, og la den hvile i kjøleskapet i 1 time. Del deigen i fire, og form hver av delene til flate pølser som legges på brett med bakepapir. Lag en langsgående fordypning i midten. Legg en stripe syltetøy i fordypningen.
Stekes midt i ovnen ved 175 °C i 12–15 min. Skjær lengdene i biter mens de ennå er varme. Avkjøl. Bland sammen melis og vann, og ha blandingen i en sprøytepose. Spre glasuren over kakene. Oppbevares tørt og kjølig
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33645)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Småkaker Innlagt dato:2018-02-20
Oppdatert dato:2018-02-20