Stekt due inneholder
142 Kalorier,
1 g Karbo,
8 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Stekt due har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt due er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 6 lesere
Lesere:
12285 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt due!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 142.17 | 477.58 | Kcal |
Protein | 8.05 | 27.04 | gram |
Karbohydrat | 1.38 | 4.64 | gram |
Kostfiber | 0.07 | 0.24 | gram |
Fett | 11.59 | 38.93 | gram |
Mettet fett | 3.56 | 11.96 | gram |
Salt | 0.65 | 2.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.06 | Kr 30.43 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 344 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,88 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Duene vaskes og tørkes. Gni dem inn med salt og bind spekkskivene fast over brystet og bind opp duene.
Brun smøret i en gryte og legg duene i med brystet ned. Brun dem over det hele. Krås og hjerte brunes med den siste tiden.
Spe med kokende vann og fløte og la duene småsurre under lokk med brystet opp til de er møre. Steketid ca.40-60 minutter. Når det er ca. 15 minutter igjen av koketiden spes det på med fløte.
Ta opp rypene.
Jevn sausen og la den koke 5-10 minutter. Smak sausen til med litt ripsgelé. Finhakk kråk og hjerte og bland det i sausen.
Server duene med saus, poteter, hermetiske erter, rosenkål, salat, tyttebærsyltetøy og ripsgelé.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8013)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.