Stekt due



Stekt due inneholder 142 Kalorier, 1 g Karbo, 8 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Stekt due har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Stekt due er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 6 lesere
Lesere: 12285 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkduer
1dashsalt
1dashpepper
Ca 1,5ssMargarin
Ca 3,5dlbuljong eller vann
2skive(r)spekk, tynne

saus

Ca 2,5dlstekesjy eller buljong
Ca 1,5dlkremfløte
2sshvetemel
ripsgelé




Næringsdeklarasjon for Stekt due!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier142.17477.58Kcal
Protein8.0527.04gram
Karbohydrat1.384.64gram
Kostfiber0.070.24gram
Fett11.5938.93gram
Mettet fett3.5611.96gram
Salt0.652.19gram
Pris på oppskriftenKr 9.06Kr 30.43Kroner
Hele oppskriften veier1 344 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo3,88 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Duene vaskes og tørkes. Gni dem inn med salt og bind spekkskivene fast over brystet og bind opp duene.

Brun smøret i en gryte og legg duene i med brystet ned. Brun dem over det hele. Krås og hjerte brunes med den siste tiden.

Spe med kokende vann og fløte og la duene småsurre under lokk med brystet opp til de er møre. Steketid ca.40-60 minutter. Når det er ca. 15 minutter igjen av koketiden spes det på med fløte.

Ta opp rypene.

Jevn sausen og la den koke 5-10 minutter. Smak sausen til med litt ripsgelé. Finhakk kråk og hjerte og bland det i sausen.

Server duene med saus, poteter, hermetiske erter, rosenkål, salat, tyttebærsyltetøy og ripsgelé.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8013)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.