Stekt fasan med druer inneholder
118 Kalorier,
5 g Karbo,
11 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Stekt fasan med druer har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt fasan med druer er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt fasan med druer!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 118.09 | 416.77 | Kcal |
Protein | 11.45 | 40.41 | gram |
Karbohydrat | 5.07 | 17.89 | gram |
Kostfiber | 0.31 | 1.09 | gram |
Fett | 5.71 | 20.15 | gram |
Mettet fett | 3.16 | 11.15 | gram |
Salt | 1.08 | 3.81 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.72 | Kr 41.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 412 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,17 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens fuglen. Skyll den godt og la den renne av.
Salte og pepre fuglen inn- og utvendig. Fyll den med halve druer uten sten.
Bind opp fuglen. Brun den godt i smøret i en jerngryte.
Spe med buljongen og la fuglen ettersteke på svak varme uten lokk i ca 40-50 minutter, eller til den kjennes mør. Spe eventuelt med mer buljong i løpet av steketiden. Ta opp fuglen og hold den varm.
Spe stekesjyen med buljong til ca 4 dl væske. Jevn sausen med hvetemel utrørt i litt kaldt vann. Tilsett fløten og la sausen koke i 3-5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Skjær opp fasanen og server den med druene og sausen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 3 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8043)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Lesere:
6862 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.