Stekt kanin inneholder
98 Kalorier,
3 g Karbo,
8 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Stekt kanin har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt kanin er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 5 lesere
Lesere:
16212 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt kanin!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 97.82 | 375.18 | Kcal |
Protein | 7.85 | 30.11 | gram |
Karbohydrat | 2.99 | 11.47 | gram |
Kostfiber | 0.86 | 3.30 | gram |
Fett | 5.86 | 22.48 | gram |
Mettet fett | 3.40 | 13.04 | gram |
Salt | 0.30 | 1.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.26 | Kr 31.68 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 918 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,22 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Brun smøret i en gryte og legg kaninen med ryggen ned. Brun den pent på alle sider. Tilsett krydder. Ha i løkene og la dem surre med en stund. Spe med kjøttkraft eller vann og la kaninen surre under lokk på svak varme oppe på komfyren eller i ovn i 1 - 1 1/2 time på 175 C.
Øs av og til og spe med fløte mot slutten av stekingen. Ta så opp kaninen.
Spe sjyen hvis det er nødvendig. Jevn den eventuelt og la sausen koke 5-10 minutter.
Ta opp kaninen og server den med saus, poteter, grønnsaksalat og ripsgelé.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10138)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.