Fotograf:Dansukker Når stikkelsbærne kommer i hagen kan man koke marmelade av dem. Om en har røde eller grønne er det samme. Er de ikke så modne så stivner de lettere.
Oppskriften inneholder 216 Kalorier, 52 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
1.Skyll stikkelsbærene og kok dem i ca. 3 min.
2. Mos stikkelsbærene grovt, slik at det blir igjen litt
biter. Bland i syltesukker og kanelstang. La koke i ca.
10 min.
3. Skum godt av, og hell over på varme, rene glass.
Skru på lokket. Oppbevar kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33933)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele Innlagt dato:2018-05-31
Oppdatert dato:2018-05-31