Stivt solbærsyltetøy inneholder
196 Kalorier,
47 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Stivt solbærsyltetøy har ingen allergener
Stivt solbærsyltetøy er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stivt solbærsyltetøy!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 196.07 | 8 823.15 | Kcal |
Protein | 0.43 | 19.35 | gram |
Karbohydrat | 46.98 | 2 114.10 | gram |
Kostfiber | 1.73 | 77.85 | gram |
Fett | 0.33 | 14.85 | gram |
Mettet fett | 0.03 | 1.35 | gram |
Salt | 0.00 | 0.00 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.84 | Kr 172.80 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 500 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 95,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok rensete, ikke for overmodne solbær i vannet i ca 10 minutter.
Tilsett sukker og vinsyre og kok syltetøyet videre i 10 minutter til.
Skum godt og hell det kokende syltetøyet på varme, desinfiserte glass. Glassene må være helt fulle og lokket skrudd godt til. Syltetøyet blir stivt som gelé etter noen dager. Det er svært søtt og meget rikt på vitamin C.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9428)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-27
Oppdatert dato:2003-04-27
Lesere:
18685 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift