Struts i wok inneholder
129 Kalorier,
16 g Karbo,
13 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Struts i wok har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Sesam, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Struts i wok er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Struts i wok!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 128.75 | 398.48 | Kcal |
Protein | 12.58 | 38.94 | gram |
Karbohydrat | 16.06 | 49.71 | gram |
Kostfiber | 0.93 | 2.88 | gram |
Fett | 1.37 | 4.24 | gram |
Mettet fett | 0.43 | 1.33 | gram |
Salt | 0.31 | 0.95 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.37 | Kr 29.00 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 238 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær de fire steak’s i tynne strimler og la de marinere et par timer i blandingen av teriyaki- og soyasaus.
Skjær så de tre- fire grønnsaker (f.eks. champignon, bønnespirer, paprika, vårløk...), du har valgt, i små stykker.
La kjøttet dryppe av på litt kjøkkenpwpir, og svits det hurtigt og ved høy varme i litt olje i woken.
Hell så grønnsakene med i woken og gi dem et par minutter sammen med kjøttet.
Så er retten klar til servering og husk nå soyaolje på bordet.
Serveres med ris eller risnudler og godt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 3020)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Wok
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-01-04
Oppdatert dato:2003-01-04
Lesere:
3186 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.