Fotograf:
Melk.no
Suksessterte inneholder
428 Kalorier,
36 g Karbo,
8 g Protein og
27 g Fett pr 100 gr
Suksessterte har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Suksessterte er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 80 lesere
Lesere:
107330 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Suksessterte med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 427.60 | 5 364.24 | 447.02 | Kcal |
Protein | 7.69 | 96.47 | 8.04 | gram |
Karbohydrat | 36.23 | 454.51 | 37.88 | gram |
Kostfiber | 2.39 | 29.98 | 2.50 | gram |
Fett | 27.46 | 344.49 | 28.71 | gram |
Mettet fett | 10.78 | 135.24 | 11.27 | gram |
Salt | 0.23 | 2.93 | 0.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.99 | Kr 75.14 | Kr 6.26 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 255 totalt | 1 255 pr porsj | 105 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
kakestykker
Pisk eggehvitene lett og bland inn malte mandler og sukker/melis. Fordel massen i to like store, runde former som er godt smurte. Formene bør være ca 24 cm diameter. Sett formene inn ved 180 C i bunnen av ovnen. Steketiden er ca 20 minutter. Avkjøl.
Rør sammen fløte, eggeplommer og sukker i en kjele og varm det forsiktig opp til det tykner. Avkjøl. Rør inn mykt smør og vaniljesukker. Smelt sjokoladen over vannbad og bland den inn i en del av smørkremen.
Fyll kaken med den gule smørkremen og pynt med den brune oppå.
Du kan også la all smørekrem være gul og strø revet sjokolade over til slutt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8965)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Norge
Fylke:
Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift