Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Suppe Grunnoppskrift melk og glutenfri oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Suppe Grunnoppskrift melk og glutenfri



Suppe Grunnoppskrift melk og glutenfri inneholder 36 Kalorier, 4 g Karbo, 2 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Suppe Grunnoppskrift melk og glutenfri har beregnet å ha følgende allergener Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Suppe Grunnoppskrift melk og glutenfri er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1,25dlvann og ev. Grønnsakskraft
1,25dlMiniMax Soya
0,5ssMaizenna
Ca 87grav f.eks champignon, aspargeseller blomkål
Salt og pepper (kan sløyfes)




Næringsdeklarasjon for Suppe Grunnoppskrift melk og glutenfri!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier35.57121.47Kcal
Protein1.525.19gram
Karbohydrat4.2414.48gram
Kostfiber0.280.96gram
Fett1.334.54gram
Mettet fett0.451.54gram
Salt0.030.10gram
Pris på oppskriftenKr 6.65Kr 22.71Kroner
Hele oppskriften veier342 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rør ut Maizenna i vannet/kraften. Kok opp mens du rører. Tilsett MiniMax Soya. Tilsett f.eks champignon, asparges eller blomkål. Smak til med salt og pepper.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Novartis Nutrition
(Intern: 23958)
Kategori: Suppe
Diett/allergi: Melk og glutenf
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-22
Oppdatert dato:2007-06-22
Lesere: 5049 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.