Fotograf:
Melk.no
Denne suppen passer ypperlig sammen med spekemat. Oppskriften inneholder
105 Kalorier,
14 g Karbo,
4 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Surmelksuppe 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
11650 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Surmelksuppe 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 105.24 | 338.32 | Kcal |
Protein | 4.20 | 13.50 | gram |
Karbohydrat | 14.02 | 45.07 | gram |
Kostfiber | 0.43 | 1.38 | gram |
Fett | 3.50 | 11.25 | gram |
Mettet fett | 1.90 | 6.11 | gram |
Salt | 0.11 | 0.36 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.07 | Kr 6.65 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 286 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 53,28 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Visp sammen mel og surmelk, og kok opp under røring. Spe med søtmelk, og ha i sukker og rosiner. La suppen koke under røring et par minutter.
Pisk eggene lett sammen i en bolle. Hell den kokende varme suppen over og rør så det blir jevnet.
Server suppen til spekemat eller som en dessert med en klatt vispet krem i.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 220)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2013-12-20
Oppdatert dato:2013-12-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift