Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Svak lake/oppbevaringslake oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Svak lake/oppbevaringslake



Svak lake/oppbevaringslake inneholder 1 Kalorier, 0 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Svak lake/oppbevaringslake har ingen allergener
Svak lake/oppbevaringslake er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
300grsalt
5litervann
1sssukker
Ca 1,5stklaurbærblad




Næringsdeklarasjon for Svak lake/oppbevaringslake!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier1.0656.33Kcal
Protein0.000.00gram
Karbohydrat0.2613.82gram
Kostfiber0.010.53gram
Fett0.000.00gram
Mettet fett0.000.00gram
Salt5.55294.75gram
Pris på oppskriftenKr 0.13Kr 6.91Kroner
Hele oppskriften veier5 315 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rør saltet ut i vannet til det har løst seg opp. Laken trenger ikke kokes.

SVAK SALTLAKE /OPPBEVARINGSLAKE
Dette er den ideelle lake til å oppbevare julens pålegg i. Legges pålegget i plastposer vil det fort bli surt. I denne laken kan pålegget oppbevares uten problem i 10-14 dager. Laken bør stå kaldt og pålegget bør være dekket av saltlake.
Lag et stort kar med saltlake og legg ned både hjemmelaget og ferdig- kjøpt pålegg (i hele stykker). Får laken et tynt gråskimmrende belegg på toppen er det på tide å lage ny lake. Skyll godt av pålegget og legg det tilbake i den nye laken.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 26442)
Kategori: Lake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-09-23
Oppdatert dato:2009-09-23
Lesere: 6183 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.