Sveitsisk fondue





Sveitsisk fondue inneholder 250 Kalorier, 1 g Karbo, 17 g Protein og 17 g Fett pr 100 gr
Sveitsisk fondue har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sveitsisk fondue er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grsveitserost
1feddhvitløk
3dlhvitvin, tørr
revet muskat
1tspotetmel
1ssvann
loff i terninger


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sveitsisk fondue!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier250.02511.29Kcal
Protein17.1835.13gram
Karbohydrat0.711.45gram
Kostfiber0.010.02gram
Fett17.1235.01gram
Mettet fett11.0022.50gram
Alkohol3.48 %
Salt0.801.63gram
Pris på oppskriftenKr 15.13Kr 30.94Kroner
Hele oppskriften veier818 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Gni en ildfast serveringsgryte med hvitløk. Skjær osten i tynne skiver og legg dem i gryten. Hell over vinen.

La osten smelte på svak varme og rør i den uavbrutt så den ikke svir seg. Smak til med muskat.

Rør ut potetmelet i vann og hell jevningen i ostemassen når denne er blitt tykk. La retten koke opp.

Server fonduen straks den er ferdig sammen med store terninger av loff. Hver og en setter brødbiter på gaffelen og dypper direkte i gryten.

Fonduen må holdes varm under serveringen, ellers blir den seig. Sett derfor gryten på et spritapperat, en varmeplate eller lignende.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12458)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fondue
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Lesere: 3344 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.