Sveitsisk fondue inneholder
250 Kalorier,
1 g Karbo,
17 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Sveitsisk fondue har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sveitsisk fondue er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4667 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sveitsisk fondue!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 250.02 | 511.29 | Kcal |
Protein | 17.18 | 35.13 | gram |
Karbohydrat | 0.71 | 1.45 | gram |
Kostfiber | 0.01 | 0.02 | gram |
Fett | 17.12 | 35.01 | gram |
Mettet fett | 10.82 | 22.13 | gram |
Alkohol | 3.48 % | | | |
Salt | 0.80 | 1.63 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.13 | Kr 30.94 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 818 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,13 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gni en ildfast serveringsgryte med hvitløk. Skjær osten i tynne skiver og legg dem i gryten. Hell over vinen.
La osten smelte på svak varme og rør i den uavbrutt så den ikke svir seg. Smak til med muskat.
Rør ut potetmelet i vann og hell jevningen i ostemassen når denne er blitt tykk. La retten koke opp.
Server fonduen straks den er ferdig sammen med store terninger av loff. Hver og en setter brødbiter på gaffelen og dypper direkte i gryten.
Fonduen må holdes varm under serveringen, ellers blir den seig. Sett derfor gryten på et spritapperat, en varmeplate eller lignende.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12458)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Fondue
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.