Sviskekompott inneholder
90 Kalorier,
21 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Sviskekompott har ingen allergener
Sviskekompott er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 32 lesere
Lesere:
49918 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sviskekompott!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 90.41 | 187.94 | Kcal |
Protein | 0.69 | 1.43 | gram |
Karbohydrat | 20.96 | 43.57 | gram |
Kostfiber | 1.50 | 3.12 | gram |
Fett | 0.09 | 0.19 | gram |
Mettet fett | 0.03 | 0.06 | gram |
Salt | 0.00 | 0.00 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.83 | Kr 3.80 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 832 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 92,73 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kompotter av frukt og bær er desserter som brukes mye til hverdags. Utover vinteren var det vanlig å bruke svisker i mangel av frisk frukt.
Kok sviskene møre i vann tilsatt sukker. Rør potetmelet ut i litt kaldt vann og rør det i sviskene. Gi kompotten et raskt oppkok og ta den straks av varmen.
Avkjøl den litt og slå den opp i en serveringsskål. Dryss på et lett lag sukker på toppen, så unngår man snerk.
Server sviskekompotten kald eller lunken med iskald melk eller fløte.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13539)
Kategori:
Dessert
Land:
Norge
Fylke:
Buskerud
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-15
Oppdatert dato:2003-05-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift