Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Sviskepai oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Sviskepai



Sviskepai inneholder 366 Kalorier, 25 g Karbo, 5 g Protein og 27 g Fett pr 100 gr
Sviskepai har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sviskepai er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
3dlhvetemel
125grsmør eller margarin
2ssvann

fyll:

250grsvisker med stener
150grkransekake- eller marsipanmasse
2dlcréme fraîche
0,75stksitron, revet skall av
0,5dlmandelflak
3dlkremfløte
2sskonjakk




Kalorier og næringsinnhold i Sviskepai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier365.854 642.64580.33Kcal
Protein4.5757.997.25gram
Karbohydrat24.50310.9138.86gram
Kostfiber2.2628.683.58gram
Fett26.80340.0942.51gram
Alkohol0.55 %6.980.87gram
Mettet fett14.54184.5123.06gram
Salt0.141.810.23gram
Pris på oppskriftenKr 5.90Kr 74.87Kr 9.36.-
Hele oppskriften veier1 269 totalt1 269 pr porsj159 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Legg sviskene i vann i 12 timer. Del dem i to og fjern stenene.

Riv marsipanmassen grovt og bland den med créme fraîche og revet sitronskall.

Hakk sammen mel og smør med kniv og tilsett vann. Arbeid deigen smidig. Du kan også bruke en kjøkkenmaskin til å blande deigen med.

Kjevle ut deigen på et melet bakebord og legg den i en paiform ca 24 cm i diameter.

Fyll paiskallet med marsipanmassen og trykk sviskene ned i massen. Strø over mandelflak. Stek paien ved 225 C i ca 20 minutter.

Stivpisk fløten og smak eventuelt til med konjakk. Ha kremen i en bolle og sett den i kjøleskapet. Ta den ut rett før servering. Server paien sammen med kald krem.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12516)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Lesere: 4096 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.