Fotograf:Eksportutvalget for fisk (EFF) Laks passer med sterke smaker. I denne enkle og raske oppskriften ovnsbaker du den med sweet chilisaus. Resultatet blir en spenstig hverdagsmiddag. Ny favoritt?
Ingredienser
4 porsjoner
700 g laksefilet, uten skinn og bein
sweet chilisaus
salt
Tilbehør
nudler
bønner, grønne
soyasaus
lime
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 200 grader.
Del laksen i serveringsstykker, legg dem i en smurt ildfast form og dryss over litt salt.
Ha sweet chilisaus over laksen.
Stek i ca. 10 minutter. Dersom du bruker fryst laks trenger denne ca. 25 minutter i ovnen.
Kok bønnene til de er såvidt møre.
Server laksen med nudler, grønne bønner, soyasaus og limebåter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 28952)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2012-02-09
Oppdatert dato:2012-02-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.