Sylteagurker. svensk type



Sylteagurker, svensk type inneholder 58 Kalorier, 14 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Sylteagurker, svensk type har beregnet å ha følgende allergener Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sylteagurker, svensk type er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 10434 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2kgdrueagurker
2litervann
150grsalt

Eddiklake:

3dleddik 7%
4dlvann
750grsukker
dillblomster
0,5tsbenzoesurt natron




Næringsdeklarasjon for Sylteagurker. svensk type!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier57.723 233.47Kcal
Protein0.3117.37gram
Karbohydrat13.85775.88gram
Kostfiber0.3620.17gram
Fett0.042.24gram
Mettet fett0.000.00gram
Salt2.66148.93gram
Pris på oppskriftenKr 1.44Kr 80.67Kroner
Hele oppskriften veier5 602 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo95,98 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

La agurkene ligge en halvtime i kaldt vann så eventuelt sand og jord får løse seg opp. Bytt vann og skrubb hver agurk lett med en myk børste. Skyll agurkene i et par rene vann. Legg dem på kjøkkenpapir så vannet renner godt av.

Bland salt og vann til saltlaken, og rør til saltet er oppløst. Legg agurkene i. Laken må dekke godt. Legg en tallerken på til press, og la agurkene ligge i laken natten over.

Sil laken opp i en stor bolle. Legg agurkene på glass sammen med dillblomster.

Kok opp eddik, vann og sukker. Rør av og til så sukkeret løser seg opp. Bland den varme eddiken med den kalde saltlaken. La det bli kaldt. Hell laken over agurkene.

Kok opp laken 3-4 ganger med 3-4 dagers mellomrom. La laken bli kald hver gang før den helles over agurkene igjen. Bland eventuelt i litt benzoesurt natron siste gang laken kokes opp. Konserveringsmidlet vil gjøre agurkene mer holdbare. Benzoesurt natron får du kjøpt på apotek.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9458)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Agurkmiks.Agurkmiks.
Denne retten har 13,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hvitløksagurker.Hvitløksagurker.
Denne retten har 57,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også 3-døgnsagurk.3-døgnsagurk.
Denne retten har 27,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.