Syltede krydderpærer inneholder
88 Kalorier,
20 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Syltede krydderpærer har ingen allergener
Syltede krydderpærer er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3857 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Syltede krydderpærer!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 87.89 | 2 832.52 | Kcal |
Protein | 0.24 | 7.73 | gram |
Karbohydrat | 20.14 | 649.07 | gram |
Kostfiber | 2.87 | 92.49 | gram |
Fett | 0.07 | 2.26 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.00 | 0.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.72 | Kr 55.43 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 223 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 91,66 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok lake av vann, sukker, krydder og sitronskall. La den koke ca 5 minutter.
Skrell pærene, ta ut kjærnhusene og del dem i to eller fire.
For at de ikke skal mørkne legges de i laken etter hvert som de skrelles.
Kok pærene så vidt møre ved svak varme. Koker de for sterkt, blir de frynsete utvendig før de er møre inni. Prøv dem med en spiss pinne.
Ta pærene opp med hullslev og legg dem på glass eller krukker.
Kok laken litt inn, hell den varm over pærene.
Bind for glassene som oppbevares mørkt og kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9462)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Hermetisering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.