Syltet kirsebær med rom sukkerfri inneholder
41 Kalorier,
8 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Syltet kirsebær med rom sukkerfri har ingen allergener
Syltet kirsebær med rom sukkerfri er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5756 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Syltet kirsebær med rom sukkerfri!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 41.11 | 304.01 | Kcal |
Protein | 0.49 | 3.62 | gram |
Karbohydrat | 7.89 | 58.35 | gram |
Kostfiber | 0.68 | 5.03 | gram |
Fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Alkohol | 0.89 % | | | |
Salt | 0.02 | 0.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.02 | Kr 59.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 740 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 76,76 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kirsebærene skylles og steines ut. Vannet, sitronsyren og søtstoffet bringes i kok og kirsebærene helles i. De skal kun akkurat kokes opp ved svak varme, tas opp med hullskje og has i atamonskyllede glass. Saften tilsettes atamon og kokes igjennom og skummes. Til slutt tilsettes rommen, og saften helles over bærene i glassene, som forsegles.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22545)
Kategori:
Syltetøy/gele
Diett/allergi:
Diabetes mat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-07-14
Oppdatert dato:2006-07-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift