Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Tarteletter med sjøkreps i urter oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Tarteletter med sjøkreps i urter



Tarteletter med sjøkreps i urter inneholder 175 Kalorier, 8 g Karbo, 4 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Tarteletter med sjøkreps i urter har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Tarteletter med sjøkreps i urter er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
6stktarteletter
1,5dlsjøkrepsbuljong
1stkgulrot
1stkpurre
1stkpersillerot
150grsjøkreps
50grsmør
2stkeggeplommer




Næringsdeklarasjon for Tarteletter med sjøkreps i urter!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier174.78275.57Kcal
Protein4.396.92gram
Karbohydrat8.1112.79gram
Kostfiber1.552.44gram
Fett13.5221.32gram
Mettet fett6.5810.37gram
Salt0.661.04gram
Pris på oppskriftenKr 10.00Kr 15.77Kroner
Hele oppskriften veier946 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Gulrot og persillerot skrelles, og purrene renses. Urtene skjæres i fine strimler og blancheres enkeltvis, deretter avkjøles de. Sjøkreps skjæres i skiver og bakes i et fat i forvarmet ovn ved 150° i ca. 4-5 min.
Sjøkrepsbuljongen kokes opp i en gryte og helles i en blender og blendes med smør og eggeplommer. Smakes til med salt og pepper og helles tilbake i gryten. Sausen legeres over svak varme, til eggeplommene jevner sausen (må ikke overstige 60°). Når sausen er jevnet, tilsettes sjøkreps og urtene.

Tartelettene varmes i ovnen ved 200° med bunnen oppover. Kan også varmes på brødrister. Når tartelettene er varme, helles fyllet i, og retten serveres.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Bisca
(Intern: 27517)
Tilberedningstid: 45 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fingermat/tapas
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-09-28
Oppdatert dato:2010-09-28
Lesere: 1812 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.